+31 (0) 522 - 440 646 berry@huisman-bv.nl
Selecteer een pagina

Werken bij Huisman

Samen maken we het verschil

Wat kun je verwachten

Binnen Huisman Handel & Transport is men niet alleen gespecialiseerd in het verrichten van autolaadkraan activiteiten, lengte/hoogte/breedte transporten of special projectwerk, maar er kan ook worden ingespeeld op het totale transportvraagstuk. Hiermee kan ook de algemene markt worden bedient met standaard materiaal zoals, tautliners, open trailers, huiftrailers, bakwagens.
N

Marktconform salaris

N

Flexibele werkgever

N

Informele werksfeer

N

Sociaal familiebedrijf

Open Sollicitaties

Denk jij dat je een aanvulling op ons team bent?  Stuur dan een open sollicitatie naar berry@huisman-bv.nl

CE Chauffeur (distributie)

We zijn op zoek naar CE chauffeurs (distributie) Fulltime. Zowel op de weg als bij klanten aan de deur, ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Dat betekent dat je als chauffeur respectvol met klanten omgaat en dat je vrachtwagencombinatie er op elk moment netjes uitziet. Je hebt voor je werkzaamheden rechtstreeks contact met de planning van onze opdrachtgever en rijdt voornamelijk nationaal, echter kan een internationale rit ook voorkomen. Je zult ook (regelmatig) onderweg moeten overnachten. Een afwisselende baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden dus!

CE Chauffeur (distributie / stukgoed standplaats Meppel)

We zijn op zoek naar CE chauffeurs (distributie / stukgoed standplaats Meppel) fulltime. Zowel op de weg als bij klanten aan de deur, ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Dat betekent dat je als chauffeur respectvol met klanten omgaat en dat je vrachtwagencombinatie er op elk moment netjes uitziet. Je hebt voor je werkzaamheden rechtstreeks contact met de planning van onze opdrachtgever en rijdt voornamelijk nationaal op oproep basis. Je zult ook (regelmatig) onderweg moeten overnachten. Een afwisselende baan met veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheden dus!

CE Chauffeur (oproepkrachten)

We zijn op zoek naar CE chauffeurs oproepkracht. Zowel op de weg als bij klanten aan de deur, ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Dat betekent dat je als chauffeur respectvol met klanten omgaat en dat je vrachtwagencombinatie er op elk moment netjes uitziet. Je hebt voor je werkzaamheden rechtstreeks contact met de planning van onze opdrachtgever en rijdt voornamelijk nationaal op oproep basis.

Contact

14 + 12 =

Contact

  +31 (0) 522 – 440 646

  berry@huisman-bv.nl